1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Referenties

"Het concept dat ik in gedachten had komt tot uitdrukking in de film."


Ik wil Contour Media en met name Rob van der Hoop bedanken voor de interesse in dit project en de brainstorm tijd die het heeft gekost om deze mooie film te maken. Ik gebruik de film dan ook met trots. 
Allereerst ben ik tevreden omdat het concept dat ik in gedachten had tot uitdrukking komt in de film. Daarnaast ben ik erg blij met al het geduld dat Contour Media met mij heeft gehad, gezien het werken met muzikanten niet gemakkelijk is. Alle beelden moesten worden gesynchroniseerd met de muziek om de kwaliteit van de film te waarborgen.
Samenvattend heeft deze ervaring me geleerd dat dit de eerste van vele films is die ik samen met Contour Media wil maken.

 

Antonio Gutiérrez Rubio

Percussionist

 

 

"Zeer krachtig!"

Het project heeft Contour Media de opdracht verstrekt om een film te maken over de Proof of Concept van het reizigers tel systeem. We hebben vooraf op hoofdlijnen een richting aangegeven, maar jou vooral vrijgelaten om je eigen creativiteit te gebruiken. Het eindresultaat is echt fantastisch! Naast het mooie beeldwerk, blijkt het mogelijk om met deze film in 5 minuten belangstellenden een goede indruk te geven van het project. Zeer krachtig!

De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren: je staat altijd open voor suggesties, communiceert transparant, hanteert een duidelijke planning, waarop actief gestuurd wordt.

 

Jasper van ZantenNS Logo

Business Consultant NS Reizigers
NS

 

 

"Contour Media was voor ons absoluut de professional die we zochten."

Bureau ICE is op toetsgebied altijd op zoek naar manieren om het inzetten en het afnemen van toetsen zo betrouwbaar, bruikbaar en valide mogelijk te maken. Tevens is Bureau ICE altijd op zoek naar een vormgeving die het zowel voor docenten als leerlingen gemakkelijk maakt om respectievelijk te toetsen en getoetst te worden. De ontwikkelde schoolexamens voor het vmbo zijn daar een voorbeeld van: hoe kun je een schoolexamen construeren dat betrouwbaar, bruikbaar, valide én aansprekend is. Eén van deze schoolexamens integreert drie verschillende vaardigheden, waaronder een kijk- en luisterfragment op het landelijke referentieniveau 2F: voor ons toetsconstructie op een nieuw gebied, namelijk visueel. Wanneer je dit als bedrijf oppakt, wil je dit graag samen met een professional oppakken die kennis van zaken heeft op het gebied waarin je zelf onwetend bent. Contour Media was voor ons absoluut de professional die we zochten. Waar wij tijdens het traject enkel houvast hadden aan het zorgvuldig geconstrueerde script, had Rob een goed plan van aanpak wat betreft het gebruik van de beschikbare ruimte, het inzetten van de juiste shots voor een degelijk product als een toets, en stuurde hij de acteurs en de figurant op heldere wijze aan. Zowel de acteurs als ikzelf en mijn collega's van Bureau ICE hebben deze samenwerking als buitengewoon prettig ervaren. Daarbij is het eindproduct conform onze wensen en hebben wij het al zeer snel in kunnen zetten tijdens onze pretest binnen het voortgezet onderwijs. Rob, bedankt voor je enthousiasme en je inzet tijdens het project, en bij een volgende ontwikkeling van een kijk- en luisterfragment zullen wij zeker weer aan jou denken.

 

Linda NijkampBureau ICE logo

Senior Consultant
Bureau ICE

 

 

"Bedankt voor de productie van de fantastische film"

De film brengt zeer doeltreffend in beeld wat we samen met NS hebben bereikt, welke techniek erachter zit, en hoe we tot dit succes zijn gekomen. Ook wordt duidelijk voor de kijker wat de drijfveren voor NS waren in een geanimeerde korte video. Wij vinden het een geweldige promotiefilm voor NS en voor ons en zijn er erg blij mee. Jouw benadering van deze last minute klus hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren met een geweldig resultaat. Wij verwachten in de toekomst vaker van je diensten gebruik te maken en kunnen je zeker aan anderen aanbevelen.

 

Patrick EgbertzenNomad Digital logo

Key Account Manager Nomad Digital
Nomad Digital

 

 

"Geen seconde gedacht dat we de harde deadline niet zouden halen"

Veel waardering heb ik voor de professionele manier waarop Rob van der Hoop van Contour Media namens NS Reisinformatie een film heeft gemaakt over een voor NS belangrijk project. Veel te laat bedachten wij ons dat er een film gemaakt moest worden. De film was nodig voor een grote conferentie met vele buitenlandse vervoerders, die al op zeer korte termijn plaats zou hebben. De tijdsdruk was hoog, maar vanaf de eerste kennismaking met Rob van der Hoop heb ik het volste vertrouwen gehad dat we op tijd, een mooie, professionele film gereed zouden hebben. Rob was enthousiast, zelfverzekerd, en gaf mij het vertrouwen dat hij vanaf het begin al een plan van aanpak had. Erg snel na het eerste gesprek lag er een draaiboek. Rob wist gaande dit traject dat vertrouwen te behouden door regelmatig contact te hebben en tussenresultaten ter beoordeling aan ons team voor te leggen. De tussenresultaten waren altijd goed, en er was nauwelijks bijstelling nodig. Ondanks een zeer kritisch team aan NS zijde. Het resultaat mag er zijn, en inmiddels heb ik de film aan veel mensen laten zien en alleen maar lovende woorden mogen ontvangen. Rob; bedankt voor de prettige samenwerking en bij een eventuele volgende gelegenheid kom ik zeker bij je terug.

 

Erik Boshoeve

Productmanager Reisinformatie Trein

Nederlandse Spoorwegen