1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Over Contour Media

Rob van der HoopContour Media is opgezet door Rob van der Hoop in 2010. Door zijn meerjarige filmtraining aan Queen’s University in Canada, London Metropolitan University in Engeland en zijn werk binnen de Nederlandse film en televisie-industrie, heeft Rob een gedegen achtergrond in de organisatie en productie van (speel)films. Dit is terug te zien in de bedrijfsfilms van Contour Media, waar de nadruk ligt op verzorgde beelden, vloeiende montage en een strak georganiseerd productieschema. Door deze internationale achtergrond richt Contour Media zich ook op bedrijven met een internationale oriëntatie.

 

 

 

 

 

 

Partners


Elisabeth CirelliElisabeth Cirelli is een toegewijde en getalenteerde componist, muzikant, muziek producent en songwriter. Haar portfolio bevat muziek voor korte films en videospellen, top-20 scorende dance muziek, maar ook promotioneel werk voor zakelijke klanten.

Ze is het meest gepassioneerd in het componeren voor films en videospellen, en heeft de soundtracks voor een aantal korte films geschreven. Elisabeth is van oorsprong een klassiek getrainde muzikant, maar heeft zichzelf ook het werken met elektronische muziek aangeleerd en kan zij componeren in vrijwel elke stijl, van stukken voor een vol orkest tot minimalistische elektronische soundscapes, en in diverse genres binnen films en spellen.

Elisabeth werkt ook aan zakelijke opdrachten, zoals tv-reclames, muziek voor promotie campagnes en muziek voor speciale gelegenheden. Ze heeft muziek geproduceerd voor zakelijke klanten zoals L’Oréal, Sky TV en Nokia, en nog vele anderen. Je kunt Elisabeth’s eigen website hier bezoeken.